Tgrt Haber

Ankara'da “köpek besleme” tartışmasında kan aktı! Kiracı, ev sahibini pompalı tüfekle öldürdü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Haziran 2023 13:02 - Güncelleme : 18 Haziran 2023 13:08

Ankara’da bir ev sahibi evin bahçesinde yavru köpek besleyen kiracısı ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve kiracı ev sahibini pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Ankara’nın Altındağ​ ilçesinde ev sahibi​ ile kiracıarasındaki tartışma​ kanlı bitti. Kiracı Fatih T. ev sahibiyle ortak kullandıkları evin bahçesinde yavru köpek beslemeye başladı. Bunun üzerine ev sahibi Orhan M. Bahçede köpeğin beslenmemesini istedi. İkili arasındaki tartışma kısa sürede büyüdü ve Fatih T., evinden aldığı pompalı tüfekle Orhan M.'ye bir el ateş etti. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine birçok polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

EV SAHİBİ KURTARILAMADI

Sağlık ekipleri tarafından Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Orhan M., yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından şoka giren zanlı Fatih T. ise olay yerine gelen Altındağ İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...