Tgrt Haber

Annesini vahşice katledip dolapta sakladı! Cinayetin tüm detaylarını anlattı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Eylül 2024 12:29 - Güncelleme : 25 Eylül 2024 12:49

Antalya'nın Alanya ilçesinde 70 yaşındaki annesinin boğazını keserek öldüren Süleyman Sevinç, annesinin cansız bedenini elbise dolabında sakladı. Korkunç cinayeti itiraf eden Sevinç, annesini nasıl katlettiğini tüm detaylarıyla anlattı. Sanığın yargılandığı dava 1 ay sonrasına ertelendi.

Hacet Mahallesi Kaptanoğlu Sokak'taki yaşayan 70 yaşındaki Fatma Sevinç ve 50 yaşındaki oğlu Süleyman Sevinç ile aralarında tartışma çıktı. Tartışmadan sonra yaşlı kadından kimse haber alamadı. Durum karşısında endişelenen komşuları durumu hemen polis ekibine bildirdi. Ekiplerin evde yaptığı aramada, elbise dolabının içinde yaşlı kadının çarşafa sarılmış cansız bedeni bulundu. Yapılan incelemelerde kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Polis ekiplerinin yaptıkları teknik ve fiziki takipte 2 gün önce Fatma Sevinç ve oğlunun tartışma seslerini duyduğunu tespit etti. Polis ekipleri olay sonrası kaçan cinayet​ şüphelisi Süleyman Sevinç’in yakalanması için çalışma başlattı.

ELİNDE POŞETLE YÜRÜRKEN YAKALANDI 

Cinayet şüphelisi 4 gün sonra Antalya Atatürk Caddesi üzerinde elinde poşetle yürürken, durumundan şüphelenen motosikletli polis timi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde annesini öldürdüğünü itiraf eden Süleyman Sevinç buradaki işlemlerinin ardından soruşturmanın devam için Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.Annesini vahşice katledip dolapta sakladı! Cinayetin tüm detaylarını anlattı - 1. Resim

"BABAMI BENİM ÖLDÜRDÜĞÜMÜ SÖYLÜYORDU"

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Süleyman Sevinç, ifadesinde suçunu kabul ederek, “Ölen Fatma Sevinç benim öz annem olur. Ü.S. ise öz kardeşim olur. Ben ailevi problemler nedeniyle üçüncü eşimden ayrı yaşamaktaydım. Bu nedenle annem Fatma ile yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşamaktayız. Ben 3 evlilik yaptım, her evliliğimde annem sürekli olarak bana karşı çıktı ve eşlerim için uygunsuz kelimeler söylüyordu. Bu nedenle son eşimden de annemden dolayı ayrıldım. Babam 31 Aralık 2022'de vefat etti ve babamın vefatından beri annem sürekli olarak benim üzerime gelmekteydi. Babamı benim öldürdüğümü söylüyor, aynı zamanda son eşimin de başka insanlarla birlikte olduğu belirterek, uygunsuz ithamlarda bulunuyordu. Bu yüzden son 15 gündür tartışmalarımız şiddetlenmişti” dedi.Annesini vahşice katledip dolapta sakladı! Cinayetin tüm detaylarını anlattı - 2. Resim

"ANNEMİ BU ŞEKİLDE ÖLDÜRDÜĞÜM İÇİN ÇOK PİŞMANIM"

Tartışmaların olay günü daha da arttığını öne süren Süleyman Sevinç, şunları söyledi: “En son 2 Mayıs günü gece 00.30-01:30 sıralarında annem Fatma Sevinç ile ikamette bulunduğumuz sırada yine bu sebeplerden ötürü tartışmaya başladık. Annem ayrıldığım eşime sürekli bel altı kelimeler söylemeye başladı. Bu sırada benim yüzüme birkaç tokat attı. Daha sonra mutfakta bulunan ekmek bıçağını alarak benim odamın kapısının girişine geldi ve bana hitaben 'ya sen ya ben' diyerek bıçağı salladı. Ben tam bu sırada elinden bıçağı almak istediğimde elimi ısırdı. Bıçağı aldıktan sonra ben o an şuurumu kaybettim. Annemin boğazına doğru bıçak ile birkaç defa salladım. Kaç defa bıçağı vurduğumu hatırlamıyorum. Annem yere düştükten sonra onu odamdaki dolabın içerisine koyarak üzerini battaniye ile örttüm. Daha sonra yerleri temizledim. Olayda kullanılan bıçağı nereye bıraktığımı hatırlamıyorum. O gece evde kaldım. Sabah olduğunda telefon ile araç kiralama şirketini arayarak bir araç kiraladım. Kiralama şirketi aracı ikametimin önüne 2 Mayıs günü saat 19.00 sıralarında getirdi. Aracın anahtarını dışarı çıkarak aldım. Daha sonra bu araç ile Antalya'ya doğru yola çıktım. Annemi bu şekilde öldürdüğüm için çok pişmanım. Üzerime atılı suçlamayı bu haliyle kabul ediyorum.”
Cinayet şüphelisi ifadesinin ardından sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"SİZİN HUZURUNUZA ÇIKMAK İSTİYORUM"

Müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Süleyman Sevinç, Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya, Alanya Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunan sanık Süleyman Sevinç, SEGBİS aracılığıyla katıldı. Sanık Sevinç savunmasında, “Sizin huzurunuza çıkmak istiyorum, avukatım bir gün olsun hiç yanıma gelmedi” dedi.
Savunmanın ardından mahkeme heyeti, sanığın mahkeme salonunda hazır bulundurulmasına karar vererek duruşmayı 22 Ekim 2024 tarihine erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe25 Eylül 2024 13:02

Bu nasıl bir insanlık dışı olaydır ya böyle şeyler hiç olmazsa artık vicdanları olmalı insannn

Sonraki Haber Yükleniyor...