Tgrt Haber

Antalya'da kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2024 17:23 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 17:24

Antalya'da aynı yöne seyreden otomobil ile kamyonun çarpıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü. Feci kazada biri bebek 3 kişi yaşamını yitirirken, 2'si ağır olmak üzere 3 kişi de yaralandı.

Antalya​'nın Kepez​ ilçesinde feci bir trafik kazası​ meydana geldi. Otomobilin kamyonla çarpıştığı kazanın ardından can pazarı yaşandı. Kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

OTOMOBİL​ HURDAYA DÖNDÜ

Kaza dün akşam saat 19.10 sıralarında Çamlıca Mahallesi Kuzey çevre yolunda meydana geldi. Ahmet Özhan Durak (25) yönetimindeki otomobil, aynı istikamette ilerleyen Muhammet S. B. (45) idaresindeki kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü.

Antalya'da kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var - 1. Resim


3 ÖLÜ, 3 YARALI VAR

Otomobilde bulunan Münise Durak (44), otomobilin sürücüsü Ahmet Özhan Durak (25) ve 11 aylık Gökçe Lina Durak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yine otomobilde bulunan Oğuzhan D. (27), İrem D. (23) ve Münevver D. (23) ise yaralandı.

Antalya'da kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var - 2. Resim

YARALILARDAN 2'SİNİN DURUMU AĞIR

Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine bölgeye jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin ağır yaralandığı öğrenildi.


YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin cenazesi, Antalya Adli Tıp Kurumu Morgunda yapılan otopsinin ardından alile yakınlarınca gözyaşları içerisinde alındı. Kazanın ardından soruşturma başlatıldı.

Antalya'da kahreden kaza! Ölü ve yaralılar var - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...