Tgrt Haber

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı

Editör: Emir Yücel / Kaynak: tgrthaber.com
14 Eylül 2024 14:54 - Güncelleme : 14 Eylül 2024 14:54
Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı

Geçtiğimiz hafta dünya evine giren Denizlili genç çift, gittikleri balayı dönüşünde trafik kazası geçirdi. Balayı için gittikleri Muğla'dan, memleketleri Denizli'ye dönen genç çift, Muğla-Denizli otobanında şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Ezgi Aday hastaneye kaldırıldı. Damat İbrahim Aday ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Denizli​'de dünya evine giren genç çift balayı için gittikleri Muğla​'dan dönecekleri sırada kaza geçirdiler. Henüz yeni evlenen 20 yaşındaki Ezgi Aday ve 21 yaşındaki İbrahim Aday'ın içinde bulunduğu araba şarampole uçtu. Kazada ağır yaralanan Ezgi Aday hastaneye kaldırılırken, damat İbrahim Aday olay yerinde feci şekilde can verdi.

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı - 1. Resim

Olay, Muğla ile Denizli Karayolunda Gazeller Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, hafta sonu görkemli bir düğünle dünya evine giren genç çift, düğün sonrası gittikleri balayı dönüşünde Muğla ile Denizli Karayolunda henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yoldan çıkan otomobil şarampole uçtu.

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı - 2. Resim

Kazayı gören vatandaşlar olayı 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun uğraş sonucunda çıkartılan gelin Ezgi Aday (20) sağlık ekiplerine teslim edildi. Olay yerinde ilk müdahaleler yapılan genç geline ambulans ile hastaneye sevk edildi. Meydana gelen üzücü kazada damat İbrahim Aday (21) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı - 3. Resim

Genç çiftin geçirdiği kaza sonrasında hastaneye sevk edilen gelin Ezgi Aday’ın hayatı tehlikesi olmadığı öğrenildi. Diğer taraftan olay yerinde damat İbrahim Aday'ın hayatını kaybetmesi bütün sevenlerini derinden üzdü.

Balayı dönüşü kahreden kaza! Genç çifti ölüm ayırdı - 4. Resim

Hayatını kaybeden İbrahim Aday’ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adlı Tıp Morguna kaldırıldı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...