Tgrt Haber

Antalya'da fırtınada devrilen ağaç işçi servisinin üzerine düştü: 7 yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
25 Kasım 2023 11:40 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 11:48
Antalya'da fırtınada devrilen ağaç işçi servisinin üzerine düştü: 7 yaralı

Yağışlı havanın etkili olduğu Antalya'da fırtına ağaçları yerinden söktü. Devrilen ağaçlardan birinin yoldan geçen servis otobüsünün üzerine düşmesi sonucu 7 kişi yaralandı.

Türkiye genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı hava Antalya​'da da hayatı olumsuz etkiliyor. Fırtınada devrilen bir ağaç, işçileri taşıyan servis aracının üzerine düştü. Olayda çok sayıda yaralının olduğu bildirild.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Manavgat ilçesinde dün gece etkisini göstermeye başlayan yağış​ ve şiddetli rüzgar​ hayatı olumsuz etkiledi. Titreyengöl Caddesi'de otele çalışanlarını taşıyan S.S.'in kullandığı 07 J 74969 plakalı servis otobüsünün üzerine yerinden sökülen bir ağaç devrildi.

7 OTEL İŞÇİSİ YARALANDI

Otobüsün çatısı çökerken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

Olayda servis aracındaki 40 otel çalışanından 7'si yaralandı. Manavgat'taki hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumların iyi olduğu belirtildi.

Kaza ve devrilen ağaçlar nedeniyle kapanan Sorgun-Titreyengöl yolunun açılması için Manavgat Belediyesi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...