Tgrt Haber

Antrenörler tekme tokat birbirine girdi, futbolcular güçlükle ayırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Kasım 2022 18:03 - Güncelleme : 14 Kasım 2022 18:16

Zonguldak’ta Amatör Lig maçında antrenörlük yapan beden eğitimi öğretmenleri maç sırasından tekme tokat birbirine girdi. Kavga eden antrenörleri ise olayın şaşkınlığını yaşayan futbolcuları ayırdı. Yaşanan o anlara kameralara saniye saniye yansıdı.

Zonguldak’ın Devrek​ ilçesinde U-14 müsabakalarında Devrek Eğitimspor ile Çaydeğirmeni Belediyespor'un karşı karşıya geldiği maçta yeşil sahalara yakışmayan bir olay yaşanadı. İlçedeki okullarda beden eğitimi öğretmenliği yapan Mahmut Topçular ve Selçuk Sarı maçın ortasında tekme tokat birbirine girdi.

Müsabaka Devrek Eğitimspor’un üstünlüğüyle sürerken takım antrenörü Mahmut Topçular ile Çaydeğirmeni Belediyespor’un Teknik Direktörü Selçuk Sarı kavga etmeye başladı. Mahmut Topçular’ın attığı kafayla yaralanan Selçuk Sarı karşılık verdi.

Antrenörler tekme tokat birbirine girdi, futbolcular güçlükle ayırdı

OYUNCULAR ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Kavga tekme tokat devam ederken maçın hakemi ve oyuncular şaşkınlığını gizleyemedi. Kısa süre sonra maçı bırakarak kavgayı ayırmaya çalışan maçın hakemi Ferhat Korum müsabakayı iptal etti. İki taraf birbirinden şikayetçi olurken ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Yaşanan kavganın ardından Devrek Kaymakamlığı idari soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...