Tgrt Haber

Arkadaşını tornavidayla ağır yaraladı, alkol içerken yakalandı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Eylül 2024 01:56 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 03:22

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kavgada tornavidayla arkadaşını ağır yaralayan şüpheli alkol alırken yakalandı.

Bursa​'da İnegöl'ün Mesudiye Mahallesinde faaliyet gösteren bisiklet tamircisi Ziya Z. (57) alacak verecek nedeniyle iş yerine gelen müşterisi Ümit Y. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkelenen bisiklet tamircisi elindeki tornavidayı müşterisinin göğsüne sapladı. 

Yaralanan adam 150 metre yürüyerek cami bahçesindeki vatandaşlardan yardım istedi. Yaralı, olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Arkadaşını tornavidayla ağır yaraladı, alkol içerken yakalandı - 1. Resim

ALKOL İÇERKEN YAKALANDI

Polis ekipleri olay yerinden kaçan şüpheliyi bulmak için ilçe genelinde arama çalışması başlattı. Arama çalışmaları sırasında ekipler, şüpheli Ziya Z.'yi olay yerinden 10 kilometre ileride Mahmudiye Mahallesi Cenon Bulvarı'ndaki Bedre Deresi kenarında alkol içerken yakaladılar.

Polise olayı anlatan Ziya Z., "Bugün onu aradım bir araba muhabbeti vardı. Önceden arkadaşlığımız güzeldi. Sonra beni tekrar aradı ve bana hakaretler etti. Sonra dükkanıma geldi. Dükkana girer girmez bana kafayla vurdu. Ben de kendimi savunabilmek için ne bulduysam dürtüm." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Efe17 Eylül 2024 03:08

Vay be insanlık hali böyle mi oluyor, arkadaşına böyle bir şey yapacak kim var ya, alkol mü etrafta herkesi deli ediyor sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...