Tgrt Haber

Batman'da yarış hırsı kazayla sonuçlandı: 1 ölü, 3 yaralı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
16 Eylül 2024 23:53 - Güncelleme : 16 Eylül 2024 23:59

Batman’da gerçekleşen kazada yarış halinde olduğu iddia edilen iki lüks araç kazaya karıştı. Kaza sonrası 1 kişi hayatını kaybederken, biri ağır olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı.

Batman​'da meydana gelen kazada yarıştıkları öne sürülen iki otomobil​ kazaya karıştı. Lüks marka 33 AGA 272 plakalı araç ile plakası henüz belirlenemeyen diğer bir araç, çarpışmanın etkisiyle savrularak bariyerlere çarparak takla attı.

Batman'da yarış hırsı kazayla sonuçlandı: 1 ölü, 3 yaralı  - 1. Resim

Olayın ardından bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri araçlarda sıkışan iki kişiyi yoğun çaba sarf ederek kurtardı. Kazada 4 kişi yaralanırken, bunlardan 2’sinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Batman'da yarış hırsı kazayla sonuçlandı: 1 ölü, 3 yaralı  - 2. Resim

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi. Ağır yaralı Muhammed Furkan Ergül (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle kapanan Batman-Diyarbakır karayolu, araçların çekilmesiyle tekrar trafiğe açıldı.

Batman'da yarış hırsı kazayla sonuçlandı: 1 ölü, 3 yaralı  - 3. Resim

 

 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Umut17 Eylül 2024 02:09

Böyle hızla gidiyorsa ne amaçlı yarışıyorlar ki böyle bir şey olmaması lazım umarım yaralılar en kısa zamanda iyileşirler.

Sonraki Haber Yükleniyor...