Tgrt Haber

Madde bağımlısı dehşet saçtı: Ateş açtığı pompalı tüfeği kafasına dayadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 09:32 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 11:44

İstanbul Beylikdüzü’nde madde bağımlısı bir adam boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı binaya pompalı tüfekle kurşun yağdırdı. Dehşet saçan madde bağımlısı adam daha sonra ateş ettiği pompalı tüfeği kafasına dayadı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

İstanbulBeylikdüzü​'nde dün akşam saatlerinde madde bağımlısı olan Tuncay Ç. isimli kişi, boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı binanın önüne kamyoneti ile geldi. Sokağın ortasında elindeki pompalı tüfekle binaya doğru kurşun yağdıran Tuncay Ç., küfür ve hakaretlerler savurdu.

KÜFÜR VE HAKARETLER SAVURDU

Daha sonra binaya ateş açtığı pompalı tüfeği kafasına dayayan Tuncay Ç., bir süre sonra tekrar eve ve etrafa doğru tüfeği sallamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar durumu korku içinde izlerken ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

POLİSİ GÖRÜNCE KAMYONETE BİNİP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Emniyet güçlerinin ikna etme çabaları işe yaramazken kamyonetine binen Tuncay Ç., olay yerinden kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri ile Tuncay Ç. arasında kovalamaca yaşanırken bir süre sonra kamyonet​ durduruldu. Tuncay Ç., ikna çabalarının ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Tuncay Ç.’nin işlemleri devam ederken olay yeri inceleme ekipleri sokağa gelerek çalışma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...