Tgrt Haber

Aydın'da zincirleme kaza! Ortalık adeta savaş alanına döndü: 2 ölü, 4 ağır yaralı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Temmuz 2023 10:07 - Güncelleme : 11 Temmuz 2023 10:17
Aydın'da zincirleme kaza! Ortalık adeta savaş alanına döndü: 2 ölü, 4 ağır yaralı

Aydın'da kontrolden çıkan bir otomobil bariyerlere daldı. Kaza yapan otomobile yardım için duran bir kamyona, arkadan gelen bir başka kamyon çarptı. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Aydın​'da sabah saatlerinde korkunç bir trafik kazası​ meydana geldi. Zincirleme faciada 2 kişi can verdi, 4 kişi yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bildilere göre; kaza Buharkent ilçesine bağlı Kızıldere köyü yakınlarında meydana geldi. Denizli istikametinden Nazilli​ istikametine seyir halindeki bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybedince bariyerlere çarptı.

BABA VE KIZI CAN VERDİ, ANNE VE 3 ÇOCUĞU AĞIR YARALI

Kazada otomobil sürücüsü baba ile kızı hayatını kaybederken, anne ile 3 çocuğu ağır yaralı olarak Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YARDIM İÇİN DURAN KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Kaza yapan otomobili gören bir sürücünün ise yardım etmek için sağa çektiği 20 NB 616 plakalı kamyonuna, arkadan gelen 20 BS 861 plakalı başka bir kamyon çarptı. Adeta savaş alanına dönen karayolunda kurtarma çalışmaları devam ederken, güvenlik gerekçesi ile yolda trafik kontrollü olarak veriliyor.

Aydın'da kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucu, aynı aileden 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de ağır yaralandı.

GURBETÇİ AİLEYİ TAŞIYORDU

İtfaiye ekiplerinin yardımı ile bölgede çalışma yapabilen ekiplerin olay yeri incelemesinin ardından lüks araç bariyer demiri kesilerek bulunduğu alandan çıkarıldı. Savcının incelemesinin ardından cesetler morga kaldırıldı. Fransa plakalı araçta ölen ve yaralanan kişilerin isimleri henüz tespit edilemezken, anne baba ile 2 çocuktan oluşan ailenin gurbetçi bir aile olduğu tahmin ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...