Tgrt Haber

Bilecik'te vahşet! Aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla kesti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2023 12:42 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 12:46
Bilecik'te vahşet! Aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla kesti

Bilecik'te gözü dönmüş bir adam, aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla kesti. Olay yerinden kaçan zanlı, polisin tiziz çalışmasıyla 1 saat sonra yakalandı.

Kadına şiddet olaylarına her geçen gün yeni bir tanesi daha ekleniyor. Bu kez vahşetin adresi Bilecik​.

Ertuğrulgazi Mahallesi Kayhan Sokak üzerindeki bir apartmanda kan donduran bir olay meydana geldi. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, aynı evde yaşayan Afganistan​ uyruklu Naimi N. (26) ile Tacikistan uyruklu Feride R. (30) arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce Naimi N., evde bulunan satırı alarak kadının parmaklarını kesti.

2 PARMAK KESİLEREK KOPTU

Kadının feryatları üzerine olayı öğrenen komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kopan parmakları toplayıp muhafaza altına alırken, kadın Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralanan kadının 5 parmağında kesik olduğu, 2 parmağının ise kesilerek koptuğu öğrenildi.

Olay sırasında evde bulunan babası Wahıd N. ile kaçan zanlı, Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 1 saat sonra saklandıkları evde yakalandı.

Bilecik'te vahşet! Aynı evde yaşadığı kadının parmaklarını satırla kesti

BİLECİK'TE KAYITLARI YOK

Zanlıların başka bir ilde ikameti görüldüğü ve Bilecik'te hiçbir kayıtları olmadığı ortaya çıktı. Baba ve cani oğlu emniyetteki sorgusunun ardından Bilecik Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...