Tgrt Haber

Ayrılmak isteyen kız arkadaşını cadde ortasında vurdu!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 May 2023 06:44 - Güncelleme : 28 May 2023 06:49

Kocaeli’de bir şahıs kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşını sokak ortasında 5 el ateş ederek yaraladı. Yaralı kadın yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılırken saldırganın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Kocaeli’nin Kartepe​ ilçesinde meydana gelen olayda iddiaya göre U.Ö. ile ayrılmak isteyen kız arkadaşı Ö.Y. arasında tartışma​ çıktı. Bir süre telefonda süren tartışmanın ardından Ö.Y. cipiyle U.Ö. ise otomobiliyle belirledikleri adreste buluştu.

TARTIŞMA KANLA BİTTİ

Araçlarından inen ikili burada tartışmaya devam ederken U.Ö. yanında getirdiği tabancayla Ö.Y.’ye defalarca kez ateş​ etti. 5 kurşun bacaklarına isabet eden Ö.Y. kanlar içinde yerde kalırken U.Ö. ise otomobiliyle bölgeden kaçarak uzaklaştı.

Silah​ sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadına ilk müdahalenin ardından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Olay yeri inceleme ekipleri cip ve etrafında incelemelerde bulundu.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...