Tgrt Haber

Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva İstanbul'da kendisini çarpan taksicinin saldırısına uğradı!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Ekim 2022 13:48 - Güncelleme : 11 Ekim 2022 13:52

Azerbaycanlı sanatçı Nergiz Bagieva İstanbul Beyoğlu’nda aracına çarpan taksicinin şiddetine maruz kaldı. Şarkıcının burnunu kırıp, kafasına demir bariyerlere çarparak şiddet saçan şoför daha sonra şarkıcının telefonunu kırdı. 

İstanbul​ Beyoğlu’nda meydana gelen olayda Azerbaycanlı şarkıcı Nergiz Bagieva aracıyla evine giderken  taksici​ dehşeti yaşadı. Sağından geçmek isteyen bir taksici aracına çarpan Şarkıcı Bagieva bir şey olmamış gibi yoluna devam eden taksiciye korna çalıp durmasını istedi.

HAKARET SAVURDU, SALDIRARAK TELEFONU KIRDI

Araçtan inen taksi şoförü, Azerbaycanlı şarkıcıya önce hakaretler savundu daha sonra ise saldırdı.  Taksici tarafından darp edilen sanatçının burnunda çatlak oluşurken darp sonrası dudağı patlayan ve cep telefonu kırılan Nergiz Begieva, polise giderek şikayetçi oldu.

Azerbaycanlı şarkıcının taksicinin şiddetine maruz kaldığı anlar ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...