Tgrt Haber

Azra Kohen'e büyük şok! İşgalci İsrail savunması sonrası karar aldılar: Artık satılmayacak!

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
30 May 2024 16:02 - Güncelleme : 30 May 2024 16:09
Azra Kohen'e büyük şok! İşgalci İsrail savunması sonrası karar aldılar: Artık satılmayacak!

Gazze'de katliam yapan işgalci İsrail'i aklamaya çalışan Azra Kohen'in ifadeleri infiale yol açtı. Tepkileri çığ gibi büyüdüğü Kohen'e karşı kitapevleri de sessiz kalamadı. Kohen'e ait kitaplar satıştan kaldırıldı.

İşgali İsrail yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze​'de büyük bir soykırım​ gerçekleştiriyor. İsrail ordusunun hain saldırılarında en az 15 bin 328'i çocuk​, 10 bin 171'i kadın olmak üzere 37 bine yakın Filistinli​ hayatını kaybetti.

En son Gazze Şeridi'ndeki Refah kentinde zorla yerlerinden edilen Filistinlilerin sığındığı çadır kenti de hedef alan İsrail, 45 kişiyi öldürmüştü. İsrail'in çadır kenti vurmasının ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Dünyanın dört bir yanında İsrail'i lanetleyen gösteriler düzenleniyor. 

AZRA KOHEN'İN AÇIKLAMASINA TEPKİ YAĞIYOR

Bir yandan Gazze'deki soykırıma ses yükselirken Türkiye'de yazarlık yapan Azra Kohen, Instagram hesabında saldırılarla ilgili sözleri büyük tepki çekti.

Azra Kohen'e büyük şok! İşgalci İsrail savunması sonrası karar aldılar: Artık satılmayacak! - 1. Resim

Filistinlilerin çocuklarını bilerek bombanın atılacağı yerlere götürdüğü gibi skandal bir iddiayı öne süren Kohen şu ifadeleri kullandı:

"Kendi yavrusunu bombanın atılacağı megafonla ile 3 saat önceden duyurulan ve bas bas çağrılan yere götürüp bombanın atılacağı yere oturtup köşeye geçip videosunu çekebilecek içerikte olan herkesi yok olmasını diliyorum. Ve o çocukların kurtarılması için her gün dua ediyorum. Onları bomba bölgesine videolarını çekmek için koyan o iğrenç yaratıklardan kurtarılmaları için. İnsan analiz kabiliyeti olan çekilen bir videonun koşullarınız analiz edebilecek içerikte bir varlık olmalı. Olanı olduğu gibi görmenizi dilerim. Yavrusunu korumayan yem eden hiçbir kimse yaşamı hak etmiyor"

Azra Kohen'e büyük şok! İşgalci İsrail savunması sonrası karar aldılar: Artık satılmayacak! - 2. Resim

KİTAPLARI SATIŞTAN KALDIRILDI

Sosyal medyada yazara tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken 'kitapyurdu' Kohen’in skandal sözlerine sonrası harekete geçti ve kitaplarını satıştan kaldırdı.

Azra Kohen'e büyük şok! İşgalci İsrail savunması sonrası karar aldılar: Artık satılmayacak! - 3. Resim

YORUMLARA KAPATTILAR

Kohen'in "Fi", "Çi", "Pi", "Aeden" ve "Gör Beni" adlı tartışmalı kitaplarını yayımlayan Everest Yayınları'da gönderilerini yorumlara kapattı.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...