Tgrt Haber

16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Mart 2023 09:56 - Güncelleme : 15 Mart 2023 09:59
16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

İstanbul’da 16 yaşındaki küçük ve ehliyetsiz sürücünün kullandığı otomobil minibüs ile çarpıştı. Feci kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenilirken aksayan trafik araçların kaldırılması ile normale döndü. 

İstanbul​ Bağcılar’da gece saatlerinde meydana gelen kazada Yanyol Caddesi’ndeki İstoç istikametine giden 16 yaşındaki A.U’nun kullandığı otomobil, refüje vurarak geçtiği karşı şeritte Yakup Karaca idaresindeki minibüsle çarpıştı. Kazada sürücüler ile minibüsteki bir kadın araçta sıkışarak yaralandı.

YARALI KADININ DURUMU CİDDİ

Yaralılar itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza dolayısıyla bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

16 yaşındaki sürücü dehşet saçtı: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

 

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...