Tgrt Haber

Yozgat'ta katliam gibi kaza! Araçlar hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Mart 2023 23:26 - Güncelleme : 15 Mart 2023 00:36
Yozgat'ta katliam gibi kaza! Araçlar hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var

Yozgat'ta aynı yöne giden taksi ile otomobilin çarpışması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kazaya karışan 3 araç adeta hurdaya dönerken, olayda 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Yozgat​'ta 3 aracın karıştığı trafik kazası​ sonucu ortalık kan gölüne döndü. Feci kazada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu bildirildi.

Yozgat-Kayseri karayolu Topçu köyü yakınlarında meydana gelen kazaya göre, Yozgat istikametinden Kayseri​ istikametine seyir halindeki M.G. yönetimindeki 40 T 5075 plakalı Toyota marka ticari taksi, aynı şeritte seyir halindeki N.K. idaresindeki 06 BMP 501 plakalı Hyundai marka otomobile çarptı.

Çapmanın etkisiyle karşı şeride geçen otomobil, bu kez de U.E. yönetimindeki 66 AE 212 plakalı Volkswagen marka minibüsle çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile ticari takside bulunan 3, otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Yozgat'ta katliam gibi kaza! Araçlar hurdaya döndü: Ölü ve yaralılar var

3 ÖLÜ, 2 YARALI VAR

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehit Hastanesine kaldırıldı. Kazada 06 BMP 501 plakalı otomobil sürücüsü N.K. ile otomobil içerisinde bulunan 2 kişi yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...