Tgrt Haber

Bakan Fidan'dan 15 Temmuz paylaşımı: Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Temmuz 2023 23:00 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 23:07
Bakan Fidan'dan 15 Temmuz paylaşımı: Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15 Temmuz darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısı ile sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan​, 15 Temmuz​ darbe girişiminin 7. yıl dönümü dolayısı ile sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımladı. Fidan, " Korkusuzca meydanlara inerek FETÖ ihanet şebekesine geçit vermeyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

"DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KUTLU OLSUN!"

Bakan Fidan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Yüce Milletimiz, 15 Temmuz’da uluslararası emperyalizmin vekil unsurları vasıtasıyla Türkiye’yi ele geçirme çabalarını Cumhurbaşkanımızın liderliğinde boşa çıkartmış ve Türkiye Yüzyılı’nın kapılarını aralamıştır. Korkusuzca meydanlara inerek FETÖ ihanet şebekesine geçit vermeyen aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun!

https://twitter.com/HakanFidan/status/1679881908325437440

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...