Tgrt Haber

Bakan Şimşek’in hocası kayboldu! Korhan Berzeg kaçırıldı mı? Ailesinden dikkat çeken açıklama...

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Haziran 2023 09:45 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 09:49

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in hocası olan ve dünyaca tanınan ünlü ekonomist Korhan Berzeg kayboldu. Berzeg’in ailesi kaçırılma ihtimalini de dile getirirken ekiplerin arayışı ise sürüyor.

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre Balıkesir’de çok az insanın yaşadığı Armutlu​ kırsalında yaşayan dünyaca ünlü ekonomist 83 yaşındaki Korhan Berzeg’in kaybolmasının üzerinden 9 gün geçti. Arama kurtarma faaliyetleri sürerken 17 Haziran cumartesi günü sabaha karşı evinden köpeği ile Berzeg 1 saatlik doğada yürüyüş yapmak için çıktı ve bir daha da geri dönmedi. Angela Berzeg eşinin dönmemesi üzerine durumu ekiplere bildirdi.

KAYIP MI KAÇIRILDI MI?

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken arama kurtarma faaliyetlerinin havadan dron ile, karadan da ekipler halinde devam ettiği öğrenildi. Berzeg Ailesi, günlerdir yapılan aramalar için yetkililere teşekkür ederken, en ufak bir iz dahi bulunmaması dolayısı ile Korhan Berzeg'in kaçırılmış olabileceğini düşünmeye başladı.
Angela Berzeg, eşine kısa süre önce Alzheimer​ teşhisi konulduğunu söylerken, hastalığın henüz çok başında olduğunu oldukça dinç ve sağlıklı olduğunu ifade etti.

BAKAN ŞİMŞEK İLE MESAİ YAPMIŞLARDI…

Öte yandan, Korhan Berzeg'i arama çalışmaları devam ederken, konuyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Uzun yıllar Amerika'da Dünya Bankası'nda görev alan ve bir süre de İstanbul'da finans üzerine çalışan Korhan Berzeg'in geçmiş yıllarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile beraber mesai yaptıkları anlaşıldı. Ailesi, Mehmet Şimşek'in bakan olması sonrasında Korhan Berzeg'in 'Mehmet, ekonominin başına geçerse kısa sürede Türkiye'nin ekonomisi düzelir' şeklinde yorumda bulunduğunu söyledi.

Bakan Şimşek’in hocası kayboldu! Korhan Berzeg kaçırıldı mı? Ailesinden dikkat çeken açıklama...

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...