Tgrt Haber

Bu acıya yürek dayanmaz! Yanan evdeki kızını kurtarmak isterken ikisi de öldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 May 2023 11:46 - Güncelleme : 10 May 2023 11:56

Balıkesir’de gece saatlerinde meydana gelen yangında evden eşi ile birlikte çıkan baba kızını kurtarmak için eve tekrar girdi. Ancak 61 yaşındaki baba ve 16 yaşındaki kızı yanan evde birlikte hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Balıkesir’in Havran ilçesinde gece saatlerinde 3 katlı bir apartmanın 2.katında yangın​ çıktı. Yangını fark eden Mustafa Özdemir ile eşi Nurten Özdemir evden hızlıca çıktı. Ancak kızının evden çıkamadığını fark eden baba​ Mustafa Özdemir tekrar yanan eve girdi. Dakikalar geçti ancak ne baba ne de kızı evden çıkmadı.

BABA VE KIZIN CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler sevk edildi. Yanan eve giren ve müdahalede bulunan ekipler acı tablo ile karşılaştı. Baba ve kızın cansız bedenleri bulundu. Cansız bedenleri hastaneye kaldırılan baba ve kızdan geriye ise fotoğraflar kaldı.

Mustafa Özdemir’in ilçede sevilen bir ensaf olduğu öğrenilirken, baba kızın ölüm nedenlerinin belirlenmesi için cenazeleri Bursa Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Havran Kaymakamı Enver Özderin, yangının İlk belirlemelere göre ısınmak için açık bırakılan elektrikli aletin kontağından çıktığını ifade etti.

Yangında dumandan etkilenen anne Nurten Özdemir ise hastanede tedavi altına alındı.

Bu acıya yürek dayanmaz! Yanan evdeki kızını kurtarmak isterken ikisi de öldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...