Tgrt Haber

'Bana ihanet ettiniz' dedi, kurşun yağdırdı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ekim 2023 11:11 - Güncelleme : 28 Ekim 2023 11:24

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir eğlence mekanı önünde bir kişi 'siz bana ihanet ettiniz' dedikten sonra kurşun yağdırdı. Yaşanan olayda 3 kişi yaralanırken olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbulBeyoğlu​'nda bulunan bir eğlence mekanının önünde yaşanan olayda, bir şahıs​ "siz bana ihanet ettiniz" diyerek silahla kurşun​ yağdırdı. Olayda 3 kişi yaralanırken ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Yaralanan A.M., R.B. ve E.M. isimli şahıslar ambulans ile hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken olayı gerçekleştirdiği tespit edilen S.U. isimli şahıs olay yerine yakın bir yerde yakalanarak gözaltına alındı.

O ANLAR KAMERADA

Olay yeri inceleme çalışmalarında 9 adet kovan ele geçirilirken yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan, yaşananlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...