Tgrt Haber

'Kargonuz var' diyerek çağırdığı kadını kurşun yağmuruna tuttu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Ekim 2023 14:17 - Güncelleme : 20 Ekim 2023 14:17

İstanbul'da zile basarak kargocu olduğunu söyleyen kişi, dışarı çağırdığı kadına kurşun yağdırdı. Silahlı saldırgan kaçarken, kurşunların hedefi olan kadın, hastaneye kaldırıldı.

İstanbulSultangazi​'de meydana gelen olayda, 44 yaşındaki Hatun Keskin'in evde olduğu esnada zili çalan bir kişi 'kargonuz var' diyerek kadını aşağıya çağırdı. Bunun üzerine Keskin aşağıya indi. Aşağıya indiği sırada talihsiz kadın, maskeli bir kişi tarafından kurşun​ yağmuruna tutuldu. Hatun Keskin vücuduna isabet eden 3 kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri sevk edildi.

KADININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralı kadın sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Kadının ambulansa taşındığı ve saldırganın saldırıyı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçtığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

"ESKİ KOCASI OLDUĞUNU DUYDUK"

Cadde üzerinde esnaf olan Ramazan Argun, “Silah sesi geldi biz çıktık baktık kadın yerde yatıyordu. Bildiğim kadarıyla eski eşi vurmuş. Şu an vuran kişi firar kaçmış. Nasıl vurduğunu göremedim ama 3 el silah sesi duyduk” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...