Tgrt Haber

Son dakika: Önce MİT sonra TSK! Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
13 May 2023 11:00 - Güncelleme : 13 May 2023 11:18
Son dakika: Önce MİT sonra TSK! Barış Pınarı bölgesinde 5 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Türkiye’nin terörle mücadelesi gerek sınır içinde gerek ise sınır dışında büyük bir kararlılıkla sürüyor. Terör örgütüne ağır darbe indiren kahraman askerlerimiz bir başarılı operasyona daha imza attı. Suriye’nin kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonda 5 teröristin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

MSB: 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Suriye’nin kuzeyindeki Barış Pınarı​ bölgesinde tespit edilen 5 PKK/YPG’li terörist, ateş destek vasıtalarıyla etkisiz hale getirildi. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin teröre ve teröriste karşı kahramanca mücadelesi sürüyor, sürecek.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1657293216998125569

MİT DE SAHADA…

Sabahın erken saatlerinde güvenlik kaynaklarından elde edilen bilgide ayrıca terörist başı Abdullah Öcalan’dan eğitim alan PKK/YPG​'nin Hol eyaleti sorumlusu terörist Haydar Demirel'in de etkisiz hale getirildiği bildirilmişti.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...