Tgrt Haber

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı'nda 2 terörist öldürüldü

04 Ağustos 2022 10:00 - Güncelleme : 04 Ağustos 2022 10:29
Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı'nda 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinde saldırı hazırlığında olan 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerinde tespit edilen teröristler gerçekleştirilen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor. Operasyonlarda birçok mühimmat ve terör örgütlerinin en büyük finans kaynağı uyuşturucularda ele geçirilip, imha ediliyor.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada, Barış Pınarı​ bölgesinde saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 2 PKK​'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

OPERASYONLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik önleyici operasyonlara devam ediyor. Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı hazırlığı yapan 2 PKK/YPG'li terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1555084749672161280

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...