Tgrt Haber

Başakşehir'de polis aracına silahlı saldırı! Bir memur yaralandı

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Ocak 2023 02:43 - Güncelleme : 14 Ocak 2023 02:52
Başakşehir'de polis aracına silahlı saldırı! Bir memur yaralandı

Başakşehir'de iki polis memurunun içinde olduğu araca kim olduğu henüz belli olmayan maskeli bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı. Yolcu koltuğunda oturan polis memuru yaralanırken durumunun kritik olmadığı öğrenildi. Saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Başakşehir​ Güvercintepe Mahallesi Çalıkuşu Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen olayda, iki polis memurunun olduğu bir araca maskeli bir şahıs tarafından saldırı​ düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, iki polis memuru​ araç ile sokakta seyir halindeyken maskeli bir şahıs tarafından ateş açıldı. Saldırıda aracın yolcu koltuğundan oturan polis memuru E.K. yaralandı. 

YARALANAN POLİS HASTANEYE KALDIRILDI 

Yaralanan polis memuru Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı polis memurunun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, olay yerinden yaya olarak kaçtığı iddia edilen saldırgan şahsın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatıldı.

Polis ekipleri mahalleye giriş ve çıkışları kontrollü olarak sağladı.

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...