Tgrt Haber

Başbakan Yıldırım'dan son dakika Abdullah Gül açıklaması!

23 Nisan 2018 19:42
Başbakan Yıldırım'dan son dakika Abdullah Gül açıklaması!

Başbakan Yıldırım, Abdullah Gül'ün aday olacağı iddialarının sorulması üzerine, "Bunu Abdullah beye sormak daha doğru olur"dedi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in TBMM’de yaptığı konuşmaya karşı Başbakan Binali Yıldırım, “Ben yalana karşı çok girişimdir. Her şeyi hoş görebilirim ama gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere asla müsamaha göstermem” dedi. Başbakan Binali Yıldırım, CHP'den 15 milletvekilinin istifa ederek İYİ Parti’ye geçmesine ilişkin, “Onun değerlendirilecek nesi var” dedi. Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Demokrasinin gereğini yaptık” ifadelerine karşılık ise “yersen” değerlendirmesini yaptı. Başbakan Yıldırım: "Olasılıklara göre amel edilmez. Nezaketi bize öğretecek olanlar nezaketli iş yapsınlar."

SÜLEYMAN SOYLU'DAN SEÇİM AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Seçimin huzur içinde geçmesi vatandaşların demokratik tercihlerini kullanması için her türlü önlem alınıyor" dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...