Tgrt Haber

Başıboş sokak köpekleri saldırdı: Küçük çocuk kaçarken yaralandı

Editör: Ahmet Polat / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ağustos 2023 16:45 - Güncelleme : 27 Ağustos 2023 16:56
Başıboş sokak köpekleri saldırdı: Küçük çocuk kaçarken yaralandı

Konya'da sokak köpekleri bisikletiyle evine dönen 12 yaşındaki çocuğa saldırdı. Korku ile kaçmaya çalışan çocuk, bisikletin kontrolünü kaybederek yere düştü ve yaralandı.

Konya​'da, başıboş sokak köpeklerinin kovaladığı çocuk​, bisikletten düşerek yaralandı.

Karapınar​ ilçesi İslik Mahallesinde meydana gelen olayda, tarlada çalışan babasının yanından evine bisikletiyle dönen 12 yaşındaki H.T.'yi sokak köpekleri kovaladı. Kaçmaya çalışırken, bisikletinin kontrolünü yitiren H.T., yere düştü. 

DURUMU İYİ

H.T., annesini arayarak yardım istedi ve yakınlarının yardımı ile Karapınar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralı çocuğun ciddi bir sağlık problemi bulunmuyor.

KORKU İLE KAÇMAYA BAŞLADIM

Köpeklerden kaçarken düşen H.T. yaptığı açıklamada, "Tarladan babamın yanından döndüğüm sırada iki sokak köpeği saldırdı. Korku ile kaçmaya başladım. Daha sonra bisikletimi yolun yüksekliğinden aşağı sürerek onlardan kurtuldum. Hemen annemi aradım. Çok kötü bir durumdu" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...