Tgrt Haber

Bayram bitti, dönüş trafiği bitmedi

23 Nisan 2023 23:31 - Güncelleme : 24 Nisan 2023 10:14

Ramazan Bayramı'nın son gününde tatilden dönen İstanbullular, kentin girişlerinde, köprü, tünel ve otoyollarda trafik yoğunluğu oluşturdu.

Ramazan ayının bitmesiyle bayram tatilini şehir dışında geçiren İstanbullular dönüş yoluna geçti. 3 gündür süren trafik​ çilesi ise bayramın bitmesine rağmen henüz bitmedi.

Bayram tatilinden dönen İstanbulluların en çok tercih ettiği güzergahlardan Kuzey Marmara Otoyolu​'nda yoğunluk yaşandı.

KOCAELİ​'DEN BAŞLADI

İstanbul​'a girişlerin yapıldığı otoyolda Kocaeli'den başlayan trafik yoğunluğu, gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Kurnaköy gişelerine kadar uzandı.

Bayram bitti, dönüş trafiği bitmedi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nin Avrupa Yakası geçişlerinde araç kuyrukları meydana geldi.

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Galatasaray-VavaCars Fatih Karagümrük maçının ardından Nef Stadyumu'ndan çıkan taraftarlar nedeniyle TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisi Edirne istikametinde araç yoğunluğu oluştu.

Bayram bitti, dönüş trafiği bitmedi

TEM Otoyolu Ankara istikameti Mahmutbey mevkisinde de yoğunluk gözlendi.

Bayram bitti, dönüş trafiği bitmedi

D-100 kara yolu Haliç Köprüsü girişinde her iki istikamet yoğun olmasına rağmen araçlar trafikte ilerleyebiliyor.

Kaynak: AA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...