Tgrt Haber

Bayram dönüşü feci kaza! Bolu Dağı'nda 7 araç birbirine girdi: Uzun kuyruklar oluştu, trafik kilit

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2023 13:34 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 13:54

Kurban Bayramı'nın bitimiyle tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor. Ülkenin birçok noktasında trafik durma noktasına gelirken Bolu'da TEM Otoyolu geçişinde 7 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrası trafik kilitlendi. Yüreklerin ağza geldiği kazada yaralanan 1 kişinin tedavisi ambulansta yapıldı.

Kurban Bayramı dönüş trafiğinin yoğun olduğu TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli​ çıkışındaki yürekleri ağza getiren bir kaza​ meydana geldi. İstanbul​ istikametinde seyir halinde olan 7 araç birbirine girdi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 1 kişinin tedavisi ambulansta yapıldı.

TRAFİK​ BİR SÜRE DURDU

Kaza sebebiyle yolun 2 şeridi de bir süre trafiğe kapatıldı, uzun araç kuyrukları oluştu. Ekipler kontrollü şekilde trafik akışını sağladı. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla yoldan kaldırılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...