Tgrt Haber

Belediyenin bedava arazi dağıttığını duyunca şoke oldu! Tek koşulu bakın neymiş

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
29 Ağustos 2024 10:58 - Güncelleme : 29 Ağustos 2024 15:22

İsveç'te yaşayan sosyal medya içerik üreticisi Zafer Atalay paylaştığı video ile gündeme oturdu. Belediyenin 1 dönüm araziyi bedavaya verdiğini söyleyen Atalay, tek şartı da açıkladı. Paylaşıma yorum yağdı.

İsveç​'te yaşayan bir içerik üreticisi olan Zafer Atalay'ın paylaştığı video sosyal medyanın gündemine oturdu. Belediyenin 'bedava arazi​' dağıttığını söyleyen Atalay, "Tek koşulu ise "gelin burada yaşayın" diyor" ifadelerini kullandı. 

Oldukça nezih bir ortam olduğunu söyleyen Atalay, gördüğü güzellikler sonrası şaşkına döndü. Sosyal medya kullanıcıları söz konusu paylaşıma yorum yağdırdı. 

TEK KOŞUL VAR: BURADA YAŞAYIN 

Atalay, "Belediyenin bedavaya arsa verdiği noktaya geldim arkadaşlar. Yanlış duymadınız. Belediye​ şu arkamda gördüğünüz araziyi, 1 dönümlük araziyi bedavaya veriyor. Tek koşulu ise "gelin burada yaşayın" diyor. Okuluna, parkına, ormanına, kreşine vs. bakacağız. Tabii ki komşularımıza da bakmaya geldik. Gayet nezih bir ortamı var. Karavanımızı buraya park ederiz geniş bir arazisi var" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...