Tgrt Haber

Polisi beklerken saldırıya uğradı... Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'ın darp edildiği anların görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Temmuz 2023 11:42 - Güncelleme : 23 Temmuz 2023 12:01

İstanbul'da otomobiliyle hasarlı kazaya karışan Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan'ın trafik polisini beklerken darp edildiği anlara ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş​'ın genç stoper Emrecan Uzunhan​, İstanbul Bakırköy'de otomobiliyle hasarlı bir kazaya karışmıştı. Kazanın ardından tutunak tutmak için girdikleri benzin istasyonunda darp​ edilmişti. 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Benzin istasyonu​ önünde meydana gelen kaza sonrası şüpheli şahıs tarafından darp edilen Beşiktaşlı futbolcu Emrecan Uzunhan’ın o anlara ait görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler de futbolcunun darp edildiği ve çevredeki vatandaşların ayırmaya çalıştığı anlar görülüyor. Daha sonra saldırıda bulunan adamın oradan uzaklaştığı görülüyor.

EMRECAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından olayın ardından açıklama yapan Emrecan Uzunhan, "Arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız" paylaşımını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...