Tgrt Haber

Danilo şefe çalışanlarından meydan dayağı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
19 Temmuz 2023 18:39 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 09:37

MasterChef programıyla tanınan İtalyan şef Danilo Zanna, kendi çalışanları tarafından darbedildi. İki çalışanı tarafından saldırıya uğrayan ünlü şefi çevredeki güvenlik görevlileri kurtardı. 

Sarıyer​ Ayazağa Mahallesi'ndeki bir AVM​ önünde meydana gelen olayda, Danilo şefe iki çalışanı saldırdı. Danilo Zanna​ ile birlikte yanındaki bir kişinin daha daha yumruklardan nasibini aldığı görüldü. 

Yaşanan olaya AVM güvenlikleri müdahale ederken taraflar birbirinden şikayetçi olmak için karakola gitti.  

DANİLO ZANNA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili sosyal Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Danilo Zanna, "Bugün yaşanılan tatsız olaydan dolayı çok üzgünüm. Hayatım boyunca şiddetten hep uzak duran ve tasvip etmeyen biri olarak böyle bir saldırıyla karşı karşıya kalmaktan ve tarafı olmaktan son derece rahatsız oldum. Hem ben, hem de şirketlerim şiddete hep karşıydık ve öyle de kalmaya devam edeceğiz. Çok şükür iyiyim ama müdürümüze yapılan saldırıya müdahale etmek zorunda kaldım. Hepimize çok geçmiş olsun. Konu ile ilgili olarak gerekli şikayetleri emniyet güçlerimize ileteceğiz" ifadelirini kullandı. 

DANİLO ZANNA KİMDİR? 

1982 yılında İtalya’da dünyaya gelen Danilo Zanna, aileden gelen aşçılık yeteneğiyle belli bir süre sadece İtalyan mutfağı ile ilgilendi. Zanna, amcasının hastalanması ile birlikte bir süre Londra'da kaldı ve farklı mutfakları da tanımaya başladı.

Bir hafta sonu için İstanbul'a tatile geldiği sırada eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştı ve dünya evine girdi. Türkiye'de yaşama kararı alan Danilo Zanna daha sonra İtalyan ve Türk mutfağından oluşan bir restoranı işletmeye açtı.

TV ekranlarındaki yarışmalara çıkmaya başlaması ile tanımaya başlayan Danilo Zanna, "İtalyan İşi", "Elin Oğlu" gibi programların yanı sıra Gupse Özay’ın "Görümce" isimli sinema filminde küçük bir rol aldı.

Son olarak MasterChef yarışmasında jüri üyesi olması ile popülerliği artan İtalyan Şef, "Danilo Zanna ile İtalyan İşi Komedi" adlı tek kişilik gösteriye de imza attı. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...