Tgrt Haber

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı

Editör: Bengül Büyükhan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Temmuz 2024 09:42 - Güncelleme : 18 Temmuz 2024 09:47

İstanbul Gayrettepe'de tadilatta olan gece kulübünde meydana gelen ve 29 kişinin hayatını kaybettiği faciaya dair yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangın öncesi işçilerin içeride çalıştığı, dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı görülüyor.

Beşiktaş​'ta meydana gelen yangın​ faciasında yeni bir gelişme yaşandı. O güne ait yeni görüntüler ortaya çıktı...

Gayrettepe​'de geçtiğimiz 2 Nisan günü meydana gelen olayda, 16 katlı bir binanın -1 ve -2. katlarında faaliyet gösteren gece kulübünde tadilat yapıldığı esnada yangın çıkmıştı. Çıkan yangında 29 kişi hayatını kaybetmişti.

Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü faciasının yeni görüntüleri ortaya çıktı - 1. Resim

İKİ KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ

Olayla ilgili davada ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklulukta geçirilen süre, delillerin toplanmış olması ve kaçma şüphesinin bulunmaması nedeniyle sanıklar Dursun Çelik ve İbrahim Bildirici'nin adli kontrol şartıyla tahliyelerine karar verdi.

Mahkeme diğer tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

29 kişinin öldüğü feci olayla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, yangın öncesi işçilerin içeride çalıştığı, dışarıdan gelen kişilerin yangın tüpünü kullanmaya çalıştıkları ve dumanların bir anda içeriyi kapladığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...