Tgrt Haber

Beyoğlu'nda taksici dehşeti: Önce dövdü, sonra bıçakladı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ekim 2023 11:46 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 11:55

Beyoğlu’nda bir şahıs, kız arkadaşına laf attığını öne sürdüğü taksici ile kavgasında darbedilip bıçaklandı. Dehşet verici olay anbean kameraya yansıdı.

İstanbul'un en işlek ilçelerinden Beyoğlu​'nda bir taksicinin kavga ettiği şahsı yaraladığı bıçaklı kavga olayının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre olay, geçtiğimiz pazartesi günü saat 06.30 sıralarında Beyoğlu Hüseyinoğlu Mahallesi’nde gerçekleşti. Sabah saatlerinde sokak üzerindeki kaldırımda bekleyen Selçuk C. kız meselesi yüzünden husumetli olduğu taksici Turgay Y.’yi (43) gördü. Selçuk C.'nin taksiye binmesiyle tartışma başlarken olay bir anda kavgaya dönüştü.

BALDIRINDAN BIÇAKLADI

İddiaya göre, Selcuk C., kız arkadaşına laf attığını iddia ettiği Turgay Y.'ye vurmaya başladı. Bunun üzerine Turgay Y. de karşılık vererek Selçuk C.’yi önce araç içerisinde darbetti ardından da araçtan inerek şahsı bıçakladı. Olayın ardından taksici aracına binerek uzaklaşırken, baldırından yaralı şahıs ise bir süre uzaklaştıktan sonra yere yığıldı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine Selçuk C. olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Selçukk C.'nin hayatı tehlikesi olmadığı öğrenilirken, polis, adresini tespit eettiği taksiciyi olayda kullandığı bıçakla birlikte yakaladı. Suçunu itiraf ederek olayı gerçekleştirdiğini söyleyen Turgay Y., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...