Tgrt Haber

Otoyolda tır dehşet saçtı: 3 ölü, 11 yaralı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
22 Ekim 2023 06:15 - Güncelleme : 22 Ekim 2023 06:39

TAG Otoyolu Narlı Kavşağı'nda kontrolden çıkan tır önce bir minibüse ardından yol yapım çalışması sürdüren kepçe ve asfalt dökme aracına çarptı. Yolun savaş alanına döndüğü kazada 3 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu dün gece saatlerinde korkunç bir kazanın adresi oldu. Sürücüsünün kontrolünü yitirdiği bir tırın; önce minibüse daha sonra kepçe ve asfalt dökme aracına çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi ölürken bazıları ağır 11 kişi yaralandı.

KAZA​ SONRASI YANGIN ÇIKTI

Anadolu Ajansı'nan aktardığına göre plakası ve sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen tır​, Narlı Kavşağı yakınlarında yol yapım çalışmasının sürdüğü alanda önünde seyreden minibüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle tamamen kontrolden çıkan araç, ardından yol yapım çalışması için bölgede bulunan kepçeye ve asfalt dökme aracına çarptıktan sonra devrildi.

Kaza sonrası araçlarda yangın da çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı  sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Ancak korkunç kazada ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü tespit edildi. Bazılarının durumu ağır 11 yaralı ise  ambulanslarla Kahramanmaraş ve Gaziantep'teki hastanelere yönlendirildi.

UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU

Diğer yandan kaza nedeniyle adeta savaş alanına dönen TAG Otoyolunun Gaziantep-Adana yönünde kilometrelerce araç trafiği oluştu. Ekipler, otoyolun Gaziantep Batı gişelerinden itibaren yolu ulaşıma kapatarak araçları alternatif yollara yönlendirdi.

Bölgeye ulaşan itfaiye ekiplerinin söndürdüğü araçlar kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...