Tgrt Haber

Beyoğlu'nda üç katlı metruk bina çöktü! 

25 Temmuz 2023 07:16 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 07:25
Beyoğlu'nda üç katlı metruk bina çöktü! 

İstanbul'un Beyoğlu semtinde gece saatlerinde 3 katlı metruk bir binada çökme meydana geldi. Korkuya neden olan çökmede herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

İstanbul​'un Beyoğlu​ semtinde 3 katlı metruk bir binada kısmi çökme meydana geldi. Binanın boş ve geç saat nedeniyle çevrede kimsenin olmaması olası bir can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

KÖPEKLE ARAMA YAPILDI 

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığına göre olay gece saat 03.00 sıralarında Yemeniciler Caddesi’nde gerçekleşti. Metruk bir binanın duvarı  büyük bir görültüyle çöktü. Yaşanan çökmenin ardından olay yerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Daha sonra bu ekiplere AFAD ve İstanbul itfaiyesine bağlı köpekli arama ekibi de dahil oldu.

Polis ekipleri olay yerinde şeritlerle güvenlik tedbirleri alırken itfaiye ve AFAD ekipleri çöken duvarların enkazı altında hassas burunlu köpekle arama kurtarma çalışması yaparak göçük altında kalan bir canlı olup olmadığını kontrol etti. Yapılan çalışmalarda herhangi bir canlıya rastlanmadığı öğrenildi. İtfaiyeye bağlı K9 köpeği de göçük altında insan arama çalışmalarına katıldı. Polis yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...