Tgrt Haber

Beyoğlu'nda yangın paniği! Metruk binada başladı, 5 binaya sıçradı

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ekim 2022 06:56 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 07:08
Beyoğlu'nda yangın paniği! Metruk binada başladı, 5 binaya sıçradı

Beyoğlu’nda metruk binada başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki 5 binaya sıçradı. Yangında alevlere teslim olan binalar kullanılamaz hale gelirken bir binanın da çatısı çöktü.

İstanbul​ Beyoğlu’nda metruk bir binada başladıktan sonra 5 binaya daha sıçrayan yangın​ itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Beyoğlu​ Firüzağa Mahallesi, Hüseyin Ağa Bahçe Sokak’ta saat 03.30 sıralarında çıktı. İddiaya göre, sokak üzerinde bulunan 3 katlı metruk binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın çevredeki 5 binaya sıçrarken metrelerce yükselen alevler adeta geceyi aydınlattı. Yangına evinde yakalanan vatandaşlar ise korku dolu anlar yaşadı.

Beyoğlu'nda yangın paniği! Metruk binada başladı, 5 binaya sıçradı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına farklı sokaklardan müdahale etmeye başlarken polis ekipleri herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çevrede güvenlik önlemi aldı.

METRUK BİNADA BAŞLAYAN YANGIN 5 BİNAYA SIÇRADI

3 katlı metruk binada başlayan yangın kısa sürede büyüyerek çevrede bulunan 5 binaya sıçradı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda söndürülürken binalar kullanılamaz hale geldi. Bir binanın çatısının çöktüğü yangında 2 bina da küle döndü.

Beyoğlu'nda yangın paniği! Metruk binada başladı, 5 binaya sıçradı

Yangında ölen ya da yaralanan olmazken yangının çıkış sebebi ile ilgili çalışma başlatıldı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...