Tgrt Haber

Bir başıboş köpek saldırısı daha... Yaşlı kadına dehşeti yaşattılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Anadolu Ajansı
19 Aralık 2023 17:25 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 17:31
Bir başıboş köpek saldırısı daha... Yaşlı kadına dehşeti yaşattılar

Türkiye'de başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Rize'de cadde üzerinde yürüyen 70 yaşındaki kadın, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

Türkiye'de son dönemde başıboş köpek saldırılarının sayısı oldukça arttı. En son Ankara​'da 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın köpeklerin saldırısına uğrayarak ağır yaralanması sonrasında başıboş köpek sorunu yeniden gündeme oturdu.

Hem hükümet hem de belediyeler bu sorunun kısa sürede çözülmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ederken bir saldırı haberi de Rize​'den geldi.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre; bir caddede yürüyen 70 yaşındaki Hatice Kara, bölgede bulunan başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

TABURCU EDİLDİ

Kara, çevredekilerin köpekleri uzaklaştırmasının ardından ambulansla Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Köpekten kaçtığı sırada düşmesi ve bacağından ısırılması sonucu yaralanan Kara, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...