Tgrt Haber

“Kadına el kalkmaz” yazılı aile sağlığı merkezinde eşi tarafından öldürüldü!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Haziran 2023 08:05 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 09:00
“Kadına el kalkmaz” yazılı aile sağlığı merkezinde eşi tarafından öldürüldü!

Antalya’da yaşayan doktor Melek Bağce görev yaptığı ve kapısının girişinde “Kadına el kalmaz” yazılı aile sağlığı merkezinde eşi tarafından katledildi. Cani koca eşini öldürdükten sonra silahla kendi yaşamına son verdi. 

Kadın cinayetlerine maalesef bir yenisi daha eklendi. Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Antalya’nın Alanya​ ilçesinde Aile Sağlık Merkezi’ne gelen Mustafa Bağce eşi olan doktor​ Melek Bağce ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve cani koca doktor eşini bıçakladı. Daha sonra yanında getirdiği silahla intihar​ eden yaşamına son erdi.

BOŞANMA DAVALARI VARDI…

Boşanma aşamasında oldukları öğrenilen çiftin Alanya Adliyesi’nde duruşmalarının olduğu öne sürüldü. Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, olay yerinde gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün bir sağlık çalışanı, hekim arkadaşlarını ailevi bir nedenle işlenmiş cinayetle kaybettiklerini söyledi.

Sağlık camiasına baş sağlığı dileyen Aldemir, "Her türlü cinayetin son bulmasını istiyoruz ama maalesef bu tür olaylar tekrar tekrar yaşanıyor. Bugün boşanma davaları olduğu söylenildi. Duruşma sonrasında bu cinayet​ işlenmiş." dedi.

“Kadına el kalkmaz” yazılı aile sağlığı merkezinde eşi tarafından öldürüldü!

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...