Tgrt Haber

Bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararı alıp eve çağırdı, boğularak öldürüldü

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Eylül 2024 23:51 - Güncelleme : 24 Eylül 2024 00:06

Manisa'da 39 yaşındaki Seda Eller boşanma davasına bir hafta kala boğularak öldürüldü. Eşinden eşyalarını eve gelip almasını isteyen kadın çıkan kavga sırasında öldürüldü. Çiftin iki çocuğu olduğu öğrenildi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde kadın cinayeti işlendi. Akşam saatlerinde Güzelyurt Mahallesi'nde lüks sitede işlenen cinayette boşanma aşamasında olduğu kadın kocası tarafından boğularak öldürüldü. 2 çocuk annesi çiftin boşanma davaları gelecek hafta görülecekti. 

Bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararı alıp eve çağırdı, boğularak öldürüldü - 1. Resim

UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDIKTAN SONRA EVE ÇAĞIRDI

Bir aydır Yunusemre Belediyesi'nde zabıta olarak işe başlayan G.E. (40) ile güzellik salonu işletmecisi eşi Selda Eller (39), boşanmaya karar verdi. Uzaklaştırma kararı aldığı kocasını telefonla arayarak eşyalarını almaya çağıran Seda Eller ve eşi arasında tartışma çıktı. Kadının kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını öğrenen koca çıkan kavgada Seda Eller'i boğmaya başladı. Genç kadın nefessiz kalarak yaşamını yitirdi.

Bir kadın cinayeti daha! Uzaklaştırma kararı alıp eve çağırdı, boğularak öldürüldü - 2. Resim

POLİSE GİDEREK İTİRAF ETTİ

G.E., olayın ardından Barbaros Polis Karakolu'na giderek, eşini öldürdüğünü itiraf etti. Adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde evin çocuk odasında Selda Eller'in cansız bedenini buldu. Savcılığın incelemesinin ardından Selda Eller'in cansız bedeni, otopsi için Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HAKARET ETTİ DİYE SAVUNDU

G.E., polisteki ifadesinde kendisine ağır hakaretler ettiğinden dolayı öfkelendiğini ve eşini boğduğunu söyledi. 20 yıldır evli olan çiftin 1'i erkek 2 çocukları olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...