Tgrt Haber

'Bir şey gördüm anlatamam' demişti! Muhabir Canan Altıntaş, Narin'in köyünde ne gördüğünü açıkladı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com
12 Eylül 2024 09:52 - Güncelleme : 12 Eylül 2024 11:51
'Bir şey gördüm anlatamam' demişti! Muhabir Canan Altıntaş, Narin'in köyünde ne gördüğünü açıkladı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetini olay yerinden bildiren tv100 muhabiri Canan Altıntaş, gördüğü şeyi söylerse soruşturmanın etkilenebileceğini açıklamıştı. Altıntaş, günler sonra Narin'in köyünde gördüklerini anlattı.

Diyarbakır​'ın Tavşantepe köyünde kaybolan Narin Güran​'ın cansız bedeni bir çuval içinde bulundu ve aile fertleri dahil 23 kişi gözaltına alındı. Türkiye'nin gündemine oturan korkunç cinayette tüm gözler aileye çevrildi, savcılığa sevk edilen şüpheliler bir bir sorgulanmaya başlandı. Cinayeti takip eden gazetecilerden biri olan tv100 muhabiri Canan Altıntaş'ın Narin'in cansız bedeni bulunmadan önce "Bir şey gördüm ama söyleyemem" dediği anlar herkes tarafından merak edilmişti. Altıntaş, Narin'in köyünde ne gördüğünü açıkladı.

'Bir şey gördüm anlatamam' demişti! Muhabir Canan Altıntaş, Narin'in köyünde ne gördüğünü açıkladı - 1. Resim


'BİR ŞEY GÖRDÜM ANLATIRSAM SORUŞTURMAYA ZARAR VERİR'

Narin’in kaybolmasından bir gün önce Canan Altıntaş, "Benim de bir evladım var. Bir saat bile ulaşamayınca nasıl merak ederim. Narin sesini duyurmak istedi mi bilemiyorum. İnsanlara güzel haberleri vermeyi umut ediyordum. Artık sonradan mı bırakıldı, bilmiyorum. Sabah duyduğumda şoka girdim. Narin’in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim. Ama soruşturma kapsamında bunu söyleyemiyorum. O köydeki herkesi artık çok iyi tanıyorum. Bunu söylemem soruşturmaya çok büyük zarar verir." ifadelerini kullanmış ve gündem olmuştu.

Son dakika | Narin Güran cinayetinde kan donduran itiraf: Cesedi çuval içinde dereye götürdüm! - 1. Resim


NARİN'İN KÖYÜNDE GÖRDÜKLERİNİ ANLATTI 

Altıntaş gördüklerini, "O gün Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin ölülere okunur" ifadeleriyle açıkladı.

Son dakika | Narin Güran cinayetinde kan donduran itiraf: Cesedi çuval içinde dereye götürdüm! - 2. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ahmett12 Eylül 2024 23:39

O küçücük meleğin katlı basiy bir cinayet değil.bana kalirsa çok büyük suçları örtmek için işlenmiş bir cinayet bunu bakanın soykedihi sözlerden anlıyoruz. Aile dostum sırlarını açıklanmasıni istemem gibi adalet bakanına yakışmayacak sözler.anladihimnkadariyla yavrucagin ölümü aileyi bile uzmemis. bu işin içinde yine bir cemaat kokusu var

Kimseyi memnun edemezsiniz12 Eylül 2024 14:39

Mülk süresi yani Tebareke ölmüşlere okunur yasin-i Şerif hasta olanlara okunur

Semra12 Eylül 2024 10:06

Ne alaka ya yaşın ölüye hastaya herkese okunur

Sonraki Haber Yükleniyor...