Tgrt Haber

Bolu, kar fırtınasına teslim oldu: Okullar 1 günlüğüne tatil edildi

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
19 Kasım 2023 18:41 - Güncelleme : 19 Kasım 2023 18:59
Bolu, kar fırtınasına teslim oldu: Okullar 1 günlüğüne tatil edildi

Son dakika haberi: Bolu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Meteoroloji, AFAD ve AKOM'un uyarıları sonrası Türkiye​'nin genelinde etkili olan yağışlar hayatı felç etti. Birçok ilde  dereler taştı, ev ve iş yerlerini su bastı.

Bolu​'da da etkili olansağanak yağış​,  bugün kar yağışına dönerken kentte birçok yer beyaza büründü.

BOLU'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA

Bolu Valiliği, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, il genelindeki olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım'da, tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiğini duyurdu.

Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

ŞİLE​'DE DE OKULLAR TATİL

Şiddetli yağış nedeniyle İstanbul​'un Şile ilçesinde de okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle, 20 Kasım Pazartesi günü Şile ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar tatil ilan edildi.

İlçedeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli veya kronik hastalığı bulunan personel de yarın idari izinli kabul edilecek.

Bolu, kar fırtınasına teslim oldu: Okullar 1 günlüğüne tatil edildi

HAVALAR NE ZAMAN ISINACAK?

Diğer yandan Meteoroloj'nin 5 günlük tahminlerine göre sıcaklıkların biraz artarak mevsim normallerine geri döneceği tarih de belli oldu. Buna gröe salı gününden itibaren hava sıcaklıkları tekrar artacak.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...