Tgrt Haber

Boş arazideki yangın 8 saattir sürüyor

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Haziran 2024 05:35 - Güncelleme : 19 Haziran 2024 05:43

Denizli'de boş arazide çıkan yangın sekiz saattir söndürülmeye çalışılıyor. Ulaşımın olmadığı boş arazideki yangına itfaiye ekipleri tarla yollarından ulaşmaya çalışıyor.

Yangın​, Merkezefendi ilçesi Hacıeyüplü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre boş arazide akşam saat 20.00'de yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye​ ekibi sevk edildi. Bölgede etkili olan şiddetli rüzgar​ nedeniyle alevler geniş alana yayıldı. 

Ulaşımın kısıtlı olduğu bölgede itfaiye ekipleri alevlere müdahale etmekte zorluk yaşadı. 8 saattir süren ve ara ara etkili olan rüzgar ile alanı genişleyen yangını itfaiye ekipleri kontrol altını almaya çalışıyor.

Boş arazideki yangın 8 saattir sürüyor - 1. Resim

Yanan araziye yakın fabrikalara sıçrama ihtimaline karşı ekiplerin risk teşkil eden noktalarda tedbir aldığı öğrenildi. Yanan alan dron ile havadan görüntülendi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...