Tgrt Haber

Boşanmaya düğüne gider gibi gitmişti... Sosyal medyada gündem olan kadın konuştu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Aralık 2023 09:59 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 10:40
Boşanmaya düğüne gider gibi gitmişti... Sosyal medyada gündem olan kadın konuştu

Bursa’da 10 yıllık evli olduğu eşiyle boşanma kararı alan 29 yaşındaki Gülşah A.'nın arabasına ‘Boşanıyoruz’, '10. sezon büyük final', 'mutlu son' yazarak tur atması sosyal medyada gündem olmuştu. O kadın İhlas Haber Ajansı'na konuştu.

Bursa’da 10 yıllık evli olduğu eşi ile ortak karar alıp, boşanma​ alamasını başlatan 29 yaşındaki Gülşah A., aracını gelin arabası gibi süsletti. Otomobiline ‘Boşanıyoruz’, '10. sezon büyük final', 'mutlu son' yazarak şehirde tur atmaya başlayan Gülşah A., sosyal medyaya kısa sürede gündem oldu. 

"İNSANLARI ANLAMAK ÇOK ZOR"

Yaşadıklarını İhlas Haber Ajansı'nı anlatan Gülşah A., sosyal medyada gündem olduktan sonra kendisine destek meesajları yağdığını söyledi. 2 çocuk annesi kadın, "Olayın ardından sosyal medyada kötü yorum yapan görümcelerine de tepki gösterip, "Hani Barbi bebeğinizi almıştınız. Ben size 2 çocuk verdim. İnsanları anlamak çok zor" dedi.

"ADLİYEYE KORNA VE KONVOYLAR EŞLİĞİNDE GİRDİM"

Videonun viral olduğu gün eşimle ortak bir şekilde boşanma kararı aldıklarını söyleyen Gülşah A., Bende bu karar sonrası çiçekçiye giderek aracımı süsletmek istedim. Durumu çiçekçiye anlattığımda bana ‘Çok araç süsledim böyle’ diye cevap verdi. Ben de buna karşılık olarak ‘Benimki farklı olacak’ dedim. Öyle de oldu. Aracımı süslettikten sonra birkaç tur atmak istedim. Yoldayken görenler korna çaldı. Bazıları ise arkama geçerek konvoy oluşturdu. Normalde büyütülecek bir şey yok. Ben olayı biraz eğlenceli hale getirmek istedim. Adliyeye korna ve konvoylar eşliğinde girdim" dedi.

"EŞİM GELMEDİ, BİZ DE BOŞANAMADIK"

Adliyeye kornalar eşliğinde giren Gülşah A., “Adliyeye girdim, amacım eşimin aracı görmesiydi. Adliyeye gelmedi, biz de boşanamadık. Aracı da göremedi. Sonrasında aracımın videoları sosyal medyaya düşmüş. Eşim de oradan gördü. Aslında kötü bir amacım yoktu, sadece eğlenmek istedim” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...