Tgrt Haber

Bursa'da balkon çöktü! 6'ncı kattan düşen adam öldü

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı
03 Aralık 2023 06:01 - Güncelleme : 03 Aralık 2023 06:19

Bursa’da hava almak için çıktığı balkon çöken adam 6. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Bursa’da dün akşam saaterinde korkunç bir olaya sahne oldu. 7 katlı binanın 6. katında ikakmet eden bir vatandaş, hava almak için çıktığı balkonun çökmesi sonucu aşağıya düşerek hayatını kaybetti.

Dün Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi, 2'nci Bilim Sokaktaki 7 katlı apartmanda meydana geldi. Muzaffer Gümüş hava almak için balkona çıktı. Gümüş, balkonun çökmesi sonucunda 6. kattan aşağı düştü.

Bursa'da balkon çöktü! 6'ncı kattan aşağıya düşen adam öldü

POLİSTEN SORUŞTURMA

Çevredekiler Muzaffer Gümüş'ün yardımına koşarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne de bildirildi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından çevredeki özel bir hastaneye kaldırılah Gümüş, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatana tutunamadı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma, polis tarafından sürdürülürken, binanın diğer sakinlerinden de balkonlarının güvenliği test edilene kadar dikkatli olmaları istendi.

Kaynak: Anadolu Ajansı, İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...