Tgrt Haber

Bursa’da korkunç facia! Damadını sokak ortasında boğazını kesti…

17 Haziran 2023 16:24 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 16:33

Bursa’da damadını öldüren kayınpederin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı ifadesinde, ‘Kızımı tehdit ettiği için öldürdüm’ şeklinde konuştu.

Bursa’nın merkez Osmangazi​ ilçesinde meydana gelen olayda Aralarında husumeti bulunan kayınpederi İ.H.Ö. ile karşılaşan Ali Gürbüz​ sokak üzerinde tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma sonrası kayınpeder İ.H.Ö. damadı Ali Gürbüz’ün boğazını kesti.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşılan Ali Gürbüz'ün cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bursa’da korkunç facia! Damadını sokak ortasında boğazını kesti…

‘’BANA TERS CEVAP VERDİ’’

Cinayet​ zanlısı İ.H.Ö.'nün ifadesinde, "Damadım, evli olmasına rağmen başka bir kadınla dini nikah yapıp birlikte yaşıyordu. Boşanmaları için kızıma baskı yapıyor, tehditler yağdırıyordu. Onun bu davranışı zoruma gitti. Yolda karşılaştık. 'Neden böyle yapıyorsun?' diye sordum. Bana ters cevap verince sinirlendim. Ne yaptığımı bilmiyorum" dediği bildirildi.

Kendini ihbar eden katil zanlısı ise emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...