Tgrt Haber

Son dakika! Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 ölü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
01 Aralık 2022 16:00 - Güncelleme : 01 Aralık 2022 21:24

Son dakika haberi: Bursa'nın Osmangazi ilçesinde tek motorlu eğitim uçağı, Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santrali'nin yanında bulunan boş bir araziye düştü. Kazada, uçağın içinde bulunan 2 kişinin hayatını kaybettiğini öğrenildi. Yapılan incelemede hayatını kaybedenlerin pilot Hakan Köksal (54) ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam (22) olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken genç güzellik uzmanı Sağlam'ın uçakta çektiği bir fotoğrafa düştüğü not ise yürek burktu.

Bursa'nın merkez Osmangaziilçesinde saat 15.40 sıralarında Yunuseli Havalimanı'ndan kalkan tek motorlu eğitim uçağı, merkez Osmangazi ilçesinde Ovaakça Doğalgaz Çevrim Santrali yakınlarında düştü. Kaza sonrası olay yerinde çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat, santralin bacalarının bulunduğu bölgeye yakın bir konuma düşen eğitim uçağında bulunan pilot ve yanındaki kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.  

https://twitter.com/tgrthabertv/status/1598305625611456514

"8 DAKİKADA MÜDAHALE EDİLDİ"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bölgede hava şartlarının kötü olduğunu söyleyen Aktaş ihbarın saat 15.40'da geldiğini ve olaya 8 dakikada müdahale edildiğini söyledi.

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan incelemelerde cansız bedenlerine ulaşılan iki kişinin kimlikleri belli oldu. Hayatını kaybedenlerin aynı zamanda iş insanı olan pilot Hakan Köksal (54) ve güzellik uzmanı yolcu Burcu Sağlam (22) olduğu belirlendi.

İŞTE BÖLGEDEN GELEN İLK KARELER...

İşte tek motorlu uçağın düştüğü bölgeden gelen ilk görüntüler...

Son dakika! Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 ölü

Son dakika! Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 ölü

Son dakika! Bursa'da tek motorlu uçak düştü: 2 ölü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...