Tgrt Haber

Çay fabrikasında korkutan yangın!

Editör: Ahmet Polat / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Ağustos 2023 14:02 - Güncelleme : 28 Ağustos 2023 14:11
Çay fabrikasında korkutan yangın!

Rize'de Güneysu ilçesinde bulunan özel bir çay fabrikasında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda yangını kontrol altına aldı.

Rize​'nin Güneysu ilçesinde bulunan özel bir çay fabrikasında yangın​ çıktı. Yangın sonucunda dumandan etkilenen 1 kişi hastaneye kaldırıldı. 

Güneyseu ilçesine bağlı Kiremit Köyü Akarsu mahallesinde bulunan Ataçay'a ait çay fabrikansıda, bilinmeyen bir sebepten ötürü saat 11.30 sıralarında yangın çıktı. 

Çay fabrikasında korkutan yangın!

YANGIN BACADAN ÇIKTI

Yangının büyümesi üzerine vatandaşlar bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri çağırdı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabaları sonucunda yangın söndürülürken, yangının baca kısmından çıktığı öğrenildi.

Çay fabrikasında korkutan yangın!

Öte yandan yangında dumandan etkilenen Serdar K. isimli şahıs ise sağlık ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...