Tgrt Haber

CHP'den 'altılı masa'ya miting öncesi net mesaj: Adayımız Kılıçdaroğlu!

15 Aralık 2022 17:44 - Güncelleme : 15 Aralık 2022 18:03
CHP'den 'altılı masa'ya miting öncesi net mesaj: Adayımız Kılıçdaroğlu!

İmamoğlu'na siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay hapis cezası kararının ardından Saraçhane'de düzenlenen miting öncesi CHP'li Ali Öztunç'tan gündeme bomba gibi düşen açıklama geldi. 'Altılı masa'nın kararının ne olacağını bilmediğini aktaran Öztunç, "Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla hakkında siyasi yasak ve 2 yıl 7 ay hapis cezası verilen Ekrem İmamoğlu'nun çağrısıylaİstanbulSaraçhane​'de miting​ düzenlendi.

Miting öncesi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un katıldığı canlı yayın programında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 'Altılı masa'nın neye karar vereceğini bilmediklerini ancak aday olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu sunacaklarının altını çizen Öztunç, "Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Bunun başka bir açıklaması yok" diyerek net konuştu. 

KEMAL KILIÇDAROĞLU: SÜREÇ ETKİLEMEZ

Öte yandan gün içerisinde katıldığı programda soruları yanıtlayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, söz konusu dava sürecinin adayı etkilemeyeceğini vurguladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...