Tgrt Haber

Ciğerlerimizi yakan adamın ifadesi şoke etti: Muğla’nın üstünde büyü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2023 15:24 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 15:49
Ciğerlerimizi yakan adamın ifadesi şoke etti: Muğla’nın üstünde büyü var

Muğla’nın Menteşe ilçesinde ciğerlerimizi yakan yangını başlatan şüphelinin ifadesinde kullandığı sözler duyanları şoke etti.

Muğla’nın Menteşe​ ilçesi Kızıldağ mevkiinde başlayan orman yangınının hemen ardından çevredekiler, yanan sahaya yakın bir yerden genç birisinin hızla kaçtığını fark etti. Tam o sırada vatandaşlar cep telefonu ile kaçan kişiyi saniye saniye görüntüledi.

Cep telefonu ile çektikleri görüntüleri teslim alan Muğla​ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, hemen harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliyi üzerindeki kıyafetlerden ve çevredeki güvenlik kameralarını tarayarak yakaladı.

"BÜYÜYÜ BOZMAK İÇİN ORMANI YAKTIM"

Ekipler tarafından sorgulanan şüpheli​ 25 yaşındaki F.K.’nın şizofreni rahatsızlığı bulunduğu öğrenildi. Şüphelinin gaipten sesler duyduğu, Muğla’nın üzerinde büyü olduğu ve büyüyü bozmak için ormanı yaktığını itiraf ettiği öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktadığı bilgilere göre; şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Muğla adliyesine sevk edildi. Yangında yaklaşık 10 dönüm ormanlık alan zarar görmüştü.

Ciğerlerimizi yakan adamın ifadesi şoke etti: Muğla’nın üstünde büyü var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...