Tgrt Haber

Muğla’daki yangını çıkaran şahıs yakalandı! Torpille ciğerlerimizi yaktı…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
17 Temmuz 2023 13:58 - Güncelleme : 17 Temmuz 2023 13:58

Muğla’daki orman yangının faili jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Ciğerlerimizi yakan vatandaşın ormanlık alana torpil attığı ortaya çıkarken 18 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. 

Milas-Bodrum Havalimanı kavşağında geçtiğimiz günlerde otların tutuşması sonucu yangın​ çıktı. Havadan ve karadan ekiplerin müdahale ettiği yangın 6 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alındı. 160 hektar alanın küle döndüğü yangında ekipler 24 saat süren titiz çalışma sonucunda yangını çıkaran şahsın Mahmut Dilbaz olduğunu belirledi.

ONLARCA TORPİL BULUNDU…

Kısa sürede jandarma tarafından gözaltına alınan şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesine sevk edildi. Şüphelinin araç içinden torpil atmak amacıyla çıkardığı tespit edildi. Mahmut Dilbaz, 15 Temmuz günü Milas ilçesi Koru Mahallesi'nde bulunan ikametinde oluşturulan özel ekip tarafından gerçekleştirilen operasyon ile yakalandı.

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

Şüphelinin ikametinde ve bahçesinde yapılan aramada, torpil ve torpil parçaları bulunurken Dilbaz ile birlikte aynı evde ikamet eden kız arkadaşı ve oğlu cumhuriyet savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Dilbaz, tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı evde birlikte yaşadığı kız arkadaşı ve oğlu ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Dilbaz’ın 18 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...